Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met spinazie à la crème en Boursin
PT20M
Spaghetti met spinazie à la crème en Boursin
Een heerlijk spaghetti met spinazie à la crème en boursin recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Freij
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met spinazie à la crème en Boursin te bereiden
Kook de spaghetti. Bak het gehakt rul. Ui erbij en dan de rode pastasaus. Lekker warm maken.
In voorverwarmde ovenschaal eerst de gekookte spaghetti, dan de gehaktsaus, dan de warme spinazie en dan de Boursin brokkelen en dit over de spinazie.
EET SMAKELIJK.
In voorverwarmde ovenschaal eerst de gekookte spaghetti, dan de gehaktsaus, dan de warme spinazie en dan de Boursin brokkelen en dit over de spinazie.
EET SMAKELIJK.
sasenjan zegt:
Groetjes