Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti pizza
PT60M
Spaghetti pizza
Een heerlijk spaghetti pizza recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
n.v.t. personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pizza's
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti pizza te bereiden
-Bereid de mix voor pizzabodems volgens de aanwijzing op de verpakking en maak er 2 bodems van ofwel 1 grote die een volledige bakplaat bedekt.
-Een bakplaat beleggen met bakpapier en de bodems erop leggen.
-Insmeren met wat olijfolie en 5 minuten voorbakken in een voorverwarmde oven van 200C.
-Het gehakt in 5 minuten rul bakken en dan het blik tomatenstukjes erbij doen.
-Goed doorwarmen en blijven roeren.
-De blikjes tomatenpuree erbij doen samen met de laurier en het bouillonblokje.
-Even op zacht vuur een beetje laten inkoken.
-De laurier verwijderen.
-De pizzabodems beleggen met het gehakt mengsel, goed verdelen.
-Daarbovenop de spaghetti verdelen.
-Dan de mozzarella en geraspte kaas erover, en als laatste de uienringen.
-Alles bestrooien met wat oregano.
-De pizza's in de voorverwarmde oven van 200C bakken tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
-Een bakplaat beleggen met bakpapier en de bodems erop leggen.
-Insmeren met wat olijfolie en 5 minuten voorbakken in een voorverwarmde oven van 200C.
-Het gehakt in 5 minuten rul bakken en dan het blik tomatenstukjes erbij doen.
-Goed doorwarmen en blijven roeren.
-De blikjes tomatenpuree erbij doen samen met de laurier en het bouillonblokje.
-Even op zacht vuur een beetje laten inkoken.
-De laurier verwijderen.
-De pizzabodems beleggen met het gehakt mengsel, goed verdelen.
-Daarbovenop de spaghetti verdelen.
-Dan de mozzarella en geraspte kaas erover, en als laatste de uienringen.
-Alles bestrooien met wat oregano.
-De pizza's in de voorverwarmde oven van 200C bakken tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Dit idee is ontstaan toen ik geen keuze kon maken wat te eten, spaghetti of pizza!