Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti saus met rode pesto en rucola
PT40M
Spaghetti saus met rode pesto en rucola
Een heerlijk spaghetti saus met rode pesto en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti saus met rode pesto en rucola te bereiden
Bak het gehakt al roerend aan in een beetje boter. De fijn gesneden ajuin en lookteentjes aanstoven in boter en de gezeefde tomaten toevoegen zowel de rode pesto en cayenne peper en het gehakt. Als laatste de rucola eronder roeren. Laat even sudderen op een zacht vuur. Serveer met pasta naar keuze.
Joop zegt: