KookJij

Spaghetti saus met rode pesto en rucola

Een heerlijk spaghetti saus met rode pesto en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti saus met rode pesto en rucola te bereiden

Bak het gehakt al roerend aan in een beetje boter. De fijn gesneden ajuin en lookteentjes aanstoven in boter en de gezeefde tomaten toevoegen zowel de rode pesto en cayenne peper en het gehakt. Als laatste de rucola eronder roeren. Laat even sudderen op een zacht vuur. Serveer met pasta naar keuze.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Joop

Joop zegt:
probeer het ook eens wat minder vet, bijv. het gehakt in het eigen vet rul-bakken en de ajuin met de lookteentjes in een beetje olijfolie fruiten.