Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti saus
PT30M
Spaghetti saus
Een heerlijk spaghetti saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti saus te bereiden
Bak het gehakt in boter tot een kruimelige massa.Snij alle groenten fijn en stoof in boter aan vervolgens kruiden behalve de verse baselicum niet.Voeg de tomaten en het vlees erbij en laat zachtjes sudderen.Als laatste de verse gesneden baselicum.Serveer zeer heet en garneer af met verse baselicum blaadjes.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
derbyke zegt: