Recept
« Terug naar recepten
Spies van zeewolf
PT25M
Spies van zeewolf
Een heerlijk spies van zeewolf recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spies van zeewolf te bereiden
Snijd het visvlees in blokjes van vier centimeter.
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijd in halve maantjes.
Draai de vis in het currypoeder.
Steek de visblokjes, afgewisseld met schijfjes appel, op vier spiezen.
Olie een ovenplaat in en leg er de visspiezen op.
Overgiet elke spies met wat olijfolie en laat vijftien minuten grillen onder de voorverwarmde grill in de oven.
Keer de brochettes hierbij na zeven minuten om. Serveer.
Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijd in halve maantjes.
Draai de vis in het currypoeder.
Steek de visblokjes, afgewisseld met schijfjes appel, op vier spiezen.
Olie een ovenplaat in en leg er de visspiezen op.
Overgiet elke spies met wat olijfolie en laat vijftien minuten grillen onder de voorverwarmde grill in de oven.
Keer de brochettes hierbij na zeven minuten om. Serveer.