Recept
« Terug naar recepten
Pasta van het huis
PT15M
Pasta van het huis
Een heerlijk pasta van het huis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta van het huis te bereiden
Witloof zeer grof snijden .
Wortel in fijne reepjes snijden .
Ajuin in ringen snijden .
Porei halveren en in ringen snijden .
Champignons in schijven snijden .
Tomaatjes halveren .
Kook pasta beetgaar .
Wok de groenten beetgaar en kruiden voeg als laatste de room en tomaatjes toe , warm goed op en serveer op bord met de pasta .
Wortel in fijne reepjes snijden .
Ajuin in ringen snijden .
Porei halveren en in ringen snijden .
Champignons in schijven snijden .
Tomaatjes halveren .
Kook pasta beetgaar .
Wok de groenten beetgaar en kruiden voeg als laatste de room en tomaatjes toe , warm goed op en serveer op bord met de pasta .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
monique ottenbros zegt:
Hilde Dumont zegt: