Recept
« Terug naar recepten
Spiesje van aubergine en mozzarella
PT15M
Spiesje van aubergine en mozzarella
Een heerlijk spiesje van aubergine en mozzarella recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spiesje van aubergine en mozzarella te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
2. Giet 4 eetlepels olie over de aubergine en breng op smaak met peper.
3. Rijg de courgette- en aubergineschijfjes afwisselend met mozzarella- en hamstukjes op de spiesjes.
4. Schik er de basilicumblaadjes tussen. leg alles in een ovenschotel en druppel er de rest van de olie over. Kruid met peper en schuif 8 minuten in de oven.
5. Dien op met een frisse, groene sla.
2. Giet 4 eetlepels olie over de aubergine en breng op smaak met peper.
3. Rijg de courgette- en aubergineschijfjes afwisselend met mozzarella- en hamstukjes op de spiesjes.
4. Schik er de basilicumblaadjes tussen. leg alles in een ovenschotel en druppel er de rest van de olie over. Kruid met peper en schuif 8 minuten in de oven.
5. Dien op met een frisse, groene sla.