Recept
« Terug naar recepten
Spinaziepasta met paturain
PT15M
Spinaziepasta met paturain
Een heerlijk spinaziepasta met paturain recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ron Notten
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spinaziepasta met paturain te bereiden
Kook de pasta al dente zoals op de verpakking staat.
Snij de champignons in schijfjes en bak deze op hoog vuur. Zijn ze gaar, laat ze dan uitlekken in een vergiet.
Doe ondertussen de spinazie in een klein pannetje en verwarm deze op niet te hoog vuur. Op het moment dat de spinazie geheel ontdooid is en pruttelt, doe je de paturain er volledig in en los je al roerende op.
Bak de spekblokjes zo knapperig als dat je zelf lekker vind. Voeg vervolgens de uitgelekte champignons, het spinaziemengsel en de pasta toe.
Goed mengen en eet smakelijk !
Snij de champignons in schijfjes en bak deze op hoog vuur. Zijn ze gaar, laat ze dan uitlekken in een vergiet.
Doe ondertussen de spinazie in een klein pannetje en verwarm deze op niet te hoog vuur. Op het moment dat de spinazie geheel ontdooid is en pruttelt, doe je de paturain er volledig in en los je al roerende op.
Bak de spekblokjes zo knapperig als dat je zelf lekker vind. Voeg vervolgens de uitgelekte champignons, het spinaziemengsel en de pasta toe.
Goed mengen en eet smakelijk !
Mijn kookverhaal (Ron Notten)
Super lekker en snel klaar. Binnen een kwartiertje op tafel. Dit at ik vrijwel wekelijks in mijn studententijd!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
beccie zegt:
derbyke zegt:
beccie zegt: