KookJij

stoofvlees

Een heerlijk stoofvlees recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe stoofvlees te bereiden

Ajiun aanbakken in boter.
Vlees toevoegen.
Goed aanbakken.
Ondertussen de wortels,paprika en champignons wassen en klein snijden.
Alle ingredienten toevoegen,ook de kruiden en het bier en wat water.
Deksel erop van de snelkoker en als het stoomt ongeveer 15 min. laten stomen.
Deksel eraf halen,proeven of het naar smaak is en dan binden met bruine maizena.
Heel even laten suderen.
Dit is heel lekker met purree of rijst.
Smakelijk

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Nico

Nico zegt:
probeer ipv bruin bier eens een flesje Belgische Rodenbach bier dat geeft een hemelse smaak. :p
jvandevelden

jvandevelden zegt:
ik gebruik runds inplaats van kalfs
lekker bij rode kool