Recept
« Terug naar recepten
Suikerbrood wentelteefjes + ijs
PT15M
Suikerbrood wentelteefjes + ijs
Een heerlijk suikerbrood wentelteefjes + ijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anne Verbeek
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Suikerbrood wentelteefjes + ijs te bereiden
Klop het ei met de melk en de kristalsuiker los.
Wentel de sneetjes brood in het eimengsel en leg ze op een stapeltje in een diep bord.
Schenk de rest van het mengsel erover.
Bak de sneetjes brood in een koekenpan in de hete boter goudbruin.
Snijd ze schuin doormidden en bestuif ze met poedersuiker en kaneelpoeder naar smaak.
Serveer ze warm en met ijs.
Smakelijk!
Wentel de sneetjes brood in het eimengsel en leg ze op een stapeltje in een diep bord.
Schenk de rest van het mengsel erover.
Bak de sneetjes brood in een koekenpan in de hete boter goudbruin.
Snijd ze schuin doormidden en bestuif ze met poedersuiker en kaneelpoeder naar smaak.
Serveer ze warm en met ijs.
Smakelijk!