KookJij

Tagliatelle met blauwe kaas

Een heerlijk tagliatelle met blauwe kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tagliatelle met blauwe kaas te bereiden

Tagliatelle koken volgens aanwijzingen op het pak.
Ondertussen de creme fraiche zachtjes opwarmen en de blauwe kaas in stukjes snijden.
Zodra de creme fraiche warm is, de blauwe kaas toevoegen en langzaam laten smelten.
Walnoten in stukjes hakken en toevoegen zodra de blauwe kaas gesmolten is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Tania

Tania zegt:
Lekker hoeft niet altijd vreselijk ingewikkeld te zijn. Dit is een lekker gerecht. Staat binnenkort op ons menulijstje. :)