Recept
« Terug naar recepten
Tagliatelle met blauwe kaas
PT20M
Tagliatelle met blauwe kaas
Een heerlijk tagliatelle met blauwe kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tagliatelle met blauwe kaas te bereiden
Tagliatelle koken volgens aanwijzingen op het pak.
Ondertussen de creme fraiche zachtjes opwarmen en de blauwe kaas in stukjes snijden.
Zodra de creme fraiche warm is, de blauwe kaas toevoegen en langzaam laten smelten.
Walnoten in stukjes hakken en toevoegen zodra de blauwe kaas gesmolten is.
Ondertussen de creme fraiche zachtjes opwarmen en de blauwe kaas in stukjes snijden.
Zodra de creme fraiche warm is, de blauwe kaas toevoegen en langzaam laten smelten.
Walnoten in stukjes hakken en toevoegen zodra de blauwe kaas gesmolten is.
Tania zegt: