Recept
« Terug naar recepten
Andijviestamppot met spekjes, walnoten en kaas
PT30M
Andijviestamppot met spekjes, walnoten en kaas
Een heerlijke variatie op de klassieke andijviestamppot. De kaas maakt het
extra romig en de walnoten geven een extra crunchy bite.
Als je het een gedoe vind om zelf de andijvie te wassen en te snijden kun je
ook kiezen voor een zak kant en klaar gesneden andijvie te gebruiken.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Andijviestamppot met spekjes, walnoten en kaas te bereiden
- Schil de aardappelen en kook ze gaar.
- Was de andijvie en snij deze fijn, bak de spekreepjes en laat ze op een stukje keukrol uitlekken. Rooster de walnoten en laat ze op een stukje keukenrol uitlekken.
- Maak puree van de gekookte aardappelen, crème fraiche, melk, mosterd, peper en zout.
- Voeg de geraspte kaas, spekreepjes, walnoten en andijvie toe en schep alles door elkaar.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Lekker met verse worst, saucijs, gehaktbal, speklap of rookworst.