KookJij

Preistamppot met kaas en Vadouvan

Deze heerlijke stamppot is goed te combineren met allerlei soorten vlees of vis. Het is ook niet een echte winterstamppot maar kan ook prima in de lente zomer en herfst. Ben je geen liefhebber van het kerriemengsel Vadouvan of wil je een keertje variëren dan kun je dit ook heel goed vervangen door mosterd.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Preistamppot met kaas en Vadouvan te bereiden

  1. Schil de aardappelen, snij ze in stukken en kook ze gaar.
  2. Giet ze af en laat ze droogstomen. Voeg peper, zout, nootmuskaat, Vadouvan, melk en boter toe en stamp het fijn.
  3. Snij en was de prei en wok deze in net niet helemaal gaar.
  4. Voeg de gewokte prei, geraspte kaas en gesnipperde sjalot toe en meng alles goed door elkaar.
  5. Garneer met geknipte bieslook of een fijngesneden lente uitje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst