Recept
« Terug naar recepten
Tajine: op goed geluk
PT150M
Tajine: op goed geluk
Een heerlijk tajine: op goed geluk recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine: op goed geluk te bereiden
Bak het spek samen met in blokjes gesneden rundsvlees even bruin aan in boter. Gehakt mengen met het eike, kruiden en de fijn gesneden paprika toevoegen. Maak kleine balletjes en bak deze evenzeer even aan.
Verwarm de tajine met een beetje boter, het vlees samen met de balletjes, de boontjes, grof gesneden rabarber toevoegen evenzeer de ajuin grof gesneden toevoegen.
Kruid goed met de tajinekruiden en voeg de suiker toe en porto.
Laat op een zacht vuur stoven.
Verwarm de tajine met een beetje boter, het vlees samen met de balletjes, de boontjes, grof gesneden rabarber toevoegen evenzeer de ajuin grof gesneden toevoegen.
Kruid goed met de tajinekruiden en voeg de suiker toe en porto.
Laat op een zacht vuur stoven.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.