KookJij

Tartaar van zeewolf, gerookte Atlantische zalm, garnalen en pijnboompitten

Een heerlijk tartaar van zeewolf, gerookte atlantische zalm, garnalen en pijnboompitten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tartaar van zeewolf, gerookte Atlantische zalm, garnalen en pijnboompitten te bereiden

Snijd de verse visfilet en de helft van de gerookt zalm heel fijn.
Meng de ingrediënten van de marinade.
Vermeng de marinade met de fijngesneden vis en laat minstens 30 minuten marineren in koelkast.
Schik de gemarineerde vis in het midden van het bord. Leg de resterende gerookt zalm er rond. Garneer met pijnboompitten en een takje dille. Serveer met warme toast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

fijnproever

fijnproever zegt:
Hallo rosemarie,heb het bij opmerking bij geplaatst;)
rosemarie

rosemarie zegt:
wat zijn de ingredienten voor de marinade?