Recept
« Terug naar recepten
Tartaar van zeewolf, gerookte Atlantische zalm, garnalen en pijnboompitten
PT20M
Tartaar van zeewolf, gerookte Atlantische zalm, garnalen en pijnboompitten
Een heerlijk tartaar van zeewolf, gerookte atlantische zalm, garnalen en pijnboompitten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tartaar van zeewolf, gerookte Atlantische zalm, garnalen en pijnboompitten te bereiden
Snijd de verse visfilet en de helft van de gerookt zalm heel fijn.
Meng de ingrediënten van de marinade.
Vermeng de marinade met de fijngesneden vis en laat minstens 30 minuten marineren in koelkast.
Schik de gemarineerde vis in het midden van het bord. Leg de resterende gerookt zalm er rond. Garneer met pijnboompitten en een takje dille. Serveer met warme toast.
Meng de ingrediënten van de marinade.
Vermeng de marinade met de fijngesneden vis en laat minstens 30 minuten marineren in koelkast.
Schik de gemarineerde vis in het midden van het bord. Leg de resterende gerookt zalm er rond. Garneer met pijnboompitten en een takje dille. Serveer met warme toast.
fijnproever zegt: