Recept
« Terug naar recepten
Tjap tjoy
PT50M
Tjap tjoy
Een heerlijk tjap tjoy recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Weightwatchers - AD 030312
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tjap tjoy te bereiden
Laat de wolkeroren circa 30 minuten weken in heet water.
Laat daarna uitlekken.
Snij de rundersteak in reepjes.
Pers de knoflook.
Meng voor de marinade de sojasaus met sherry, knoflook en gember.
Doe met de runderreepjes in een diepvrieszakje en laat alles circa 10 minuten marineren.
Was de paprika, verwijder zaadlijsten en snij in reepjes.
Was en droog de spinazie.
Was de taugé en laat goed uitlekken.
verhit olie in een wok en bak de runderreepjes met de marinade in circa 3-5 minuten.
neem het vlees uit de pan.
Voeg de taugé, paprika, wolkenoren en spinazie toe en laat circa 5 minuten stoven.
Schep de runderreepjes erdoor en verwarm kort mee.
Bereid de mihoen zoals aangegeven op de verpakking en serveer met de tjap tjoy.
Laat daarna uitlekken.
Snij de rundersteak in reepjes.
Pers de knoflook.
Meng voor de marinade de sojasaus met sherry, knoflook en gember.
Doe met de runderreepjes in een diepvrieszakje en laat alles circa 10 minuten marineren.
Was de paprika, verwijder zaadlijsten en snij in reepjes.
Was en droog de spinazie.
Was de taugé en laat goed uitlekken.
verhit olie in een wok en bak de runderreepjes met de marinade in circa 3-5 minuten.
neem het vlees uit de pan.
Voeg de taugé, paprika, wolkenoren en spinazie toe en laat circa 5 minuten stoven.
Schep de runderreepjes erdoor en verwarm kort mee.
Bereid de mihoen zoals aangegeven op de verpakking en serveer met de tjap tjoy.