Recept
« Terug naar recepten
Toast Mediterannee
PT15M
Toast Mediterannee
Een heerlijk toast mediterannee recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ron Docter
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen creatie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toast Mediterannee te bereiden
Snijdt het Turks brood in vier gelijke stukken en snijdt deze stukken vervolgens in zodat ze opengeklapt kunnen worden.
Bak in een koekenpan de ui, spekjes, de zongedroogde tomaatjes en de geperste knoflook snel aan.
Leg een aantal plakken salami op het opengeklapte brood en leg daarop het mengsel van de gebakken ui, spek, knoflook en tomaatjes.
Voeg daarop de in plakken gesneden kaas toe en leg deze broodjes in een voorverwarmde oven (220 graden of leg even onder een salamander, totdat de kaas gesmolten is.
Haal ze uit de oven en strooi er nog wat schoongewassen ruccola sla overheen en wat vers gemalen peper.
.
Bak in een koekenpan de ui, spekjes, de zongedroogde tomaatjes en de geperste knoflook snel aan.
Leg een aantal plakken salami op het opengeklapte brood en leg daarop het mengsel van de gebakken ui, spek, knoflook en tomaatjes.
Voeg daarop de in plakken gesneden kaas toe en leg deze broodjes in een voorverwarmde oven (220 graden of leg even onder een salamander, totdat de kaas gesmolten is.
Haal ze uit de oven en strooi er nog wat schoongewassen ruccola sla overheen en wat vers gemalen peper.
.
HarryLohr zegt: