Recept
« Terug naar recepten
Toast met ragout en/of sardines
PT15M
Toast met ragout en/of sardines
Een heerlijk toast met ragout en/of sardines recept uit de mediterrane keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lex Heufke Kantelaar
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Turkije
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Lex Heufke Kantelaar
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Toast met ragout en/of sardines te bereiden
Bruin brood dun snijden. Lekker roosteren zodat de beide kanten licht bruin zijn. Korsten er af snijden en driehoekjes maken. Licht beboteren.
Ragout opwarmen en de sardines ook. Verdelen over de borden en de toastjes.
Je kunt alles leuk opmaken met reepjes tomaat, peterselie enzovoort. Maar had verder niets in huis, ga zo naar de markt.
Afiyet Olsun oftewel eet smakelijk.
Ragout opwarmen en de sardines ook. Verdelen over de borden en de toastjes.
Je kunt alles leuk opmaken met reepjes tomaat, peterselie enzovoort. Maar had verder niets in huis, ga zo naar de markt.
Afiyet Olsun oftewel eet smakelijk.
Mijn kookverhaal (Lex Heufke Kantelaar)
Ik had van gisteren de overgebleven ragout in de koelkast gezet om er croquetten van te maken vandaag maar de ragout was niet dik genoeg. Dan maar even een snackje van gemaakt. Ik ben gek op sardines en mijn vrouw niet, vandaar het verschil.