Recept
« Terug naar recepten
Tomatensalade met mozzarella
PT15M
Tomatensalade met mozzarella
Een heerlijk tomatensalade met mozzarella recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatensalade met mozzarella te bereiden
Voorbereiding:
Tomaten in plakjes snijden te beginnen aan het steeltje.
Kaas in plakjes snijden.
Ui in flinterdunne plakjes snijden.
Bereidingswijze:
Op een groot rond bord de tomaat en de plakjes kaas om en om schikken.
De ui erover schikken,kruiden erover strooien en afwerken met de olijfolie.
Met peper en zout uit de molen op smaak brengen
Tomaten in plakjes snijden te beginnen aan het steeltje.
Kaas in plakjes snijden.
Ui in flinterdunne plakjes snijden.
Bereidingswijze:
Op een groot rond bord de tomaat en de plakjes kaas om en om schikken.
De ui erover schikken,kruiden erover strooien en afwerken met de olijfolie.
Met peper en zout uit de molen op smaak brengen
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bafke zegt:
Els zegt:
Matthijs zegt:
Om het af te maken zou ik de italiaanse kruiden vervangen door een lekkere zelfgemaakte pesto van een goede handvol verse basilicumblaadjes, steeltje mag ook mee, verse peper/zout en een goede scheut goede! olijfolie. In de blender totdat het een mooie pesto is en deze er overheen druppelen. Heerlijk!
bametz-saffrie zegt:
mdc zegt:
Kleine tip: een paar druppels goede Balsamico en een beetje peper vers gemalen om af te ronden, een lauwarm stukje stokbrood wat wil je noch meer.;)
florry van hulst zegt: