Recept
« Terug naar recepten
Tomatensoep met lavas en kaastosti's
PT25M
Tomatensoep met lavas en kaastosti's
Een heerlijk tomatensoep met lavas en kaastosti's recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
recepten 365.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tomatensoep met lavas en kaastosti's te bereiden
Sjalotjes fruiten in wat hete olie.
Tomatensap, 3 dl water, lavas en bouillonblokjes toevoegen en 15 minuten zachtjes laten koken.
Brood beleggen met kaas en tosti’s bakken.
Voor het serveren soep bestrooien met wat overgebleven lavas.
Tomatensap, 3 dl water, lavas en bouillonblokjes toevoegen en 15 minuten zachtjes laten koken.
Brood beleggen met kaas en tosti’s bakken.
Voor het serveren soep bestrooien met wat overgebleven lavas.
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Elk jaar wordt mijn lavasplant groter. Daarom ben ik voortdurend op zoek naar gerechten en recepten waar ik het in kan verwerken.
Kruidenvrouwke zegt: