KookJij

Tonijn Tataki

Een heerlijk tonijn tataki recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Japan
Bron: Famile die in Hong Kong heeft gewerkt en gewoond.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tonijn Tataki te bereiden

*Doe de ingredienten voor de PONZU SAUS in een pannetje en verwarm even om de alcohol te laten verdampen.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

DIEN OP :
Leg op elk bordje een aantal plakken rauwe tonijn carpaccio.
Decoreer met een plukje geraspte wortel en een plukje geraspte radijs of mierikswortel of ramenas en bedruppel het geheel met de PONZU SAUS.
*NOOT : Dit is één van de vele varieteiten

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Grietje56

Grietje56 zegt:
;)Lekker !!!:)