DIEN OP :
Leg op elk bordje een aantal plakken rauwe tonijn carpaccio.
Decoreer met een plukje geraspte wortel en een plukje geraspte radijs of mierikswortel of ramenas en bedruppel het geheel met de PONZU SAUS.
*NOOT : Dit is één van de vele varieteiten
Recept
« Terug naar recepten
Tonijn Tataki
PT30M
Tonijn Tataki
Een heerlijk tonijn tataki recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Japan
Bron:
Famile die in Hong Kong heeft gewerkt en gewoond.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijn Tataki te bereiden
*Doe de ingredienten voor de PONZU SAUS in een pannetje en verwarm even om de alcohol te laten verdampen.
Grietje56 zegt: