Recept
« Terug naar recepten
Tonijnbroodje uit de oven
PT15M
Tonijnbroodje uit de oven
snack of luch
snack of lunch gerecht
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Canada
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tonijnbroodje uit de oven te bereiden
Verwarm de oven op 200 graden laat het blikje tonijn goed uitlekken en vermeng het met 3 eetl halva of mayonaise, besmeer een helft van de broodjes met het tonijnmengsel en leg hierop een plakje smeltkaas
leg de broodjes met de smeltkaas boven in de oven
en ook de ongesmeerde helft van het broodje als de kaas is gesmolten en het broodje licht knapperig eruit nemen en op het belegde broodje. Wat pickles of ander zoetzuur leggen andere helft erop leggen en smullen maar!
leg de broodjes met de smeltkaas boven in de oven
en ook de ongesmeerde helft van het broodje als de kaas is gesmolten en het broodje licht knapperig eruit nemen en op het belegde broodje. Wat pickles of ander zoetzuur leggen andere helft erop leggen en smullen maar!
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Dit eten ze bij onze familie in Canada graag voor de lunch. Het pickles recept heb ik uit de Canadese krant en kun je in variatie's maken ook bv van courgette.