Recept
« Terug naar recepten
Sausje voor bij gebakken vis
PT5M
Sausje voor bij gebakken vis
Een heerlijk sausje voor bij gebakken vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje voor bij gebakken vis te bereiden
Bieslook fijn snipperen, houd desnoods enkele sprietjes aan de kant voor afgarnering.
Augurken fijn snijden.
Meng al ingrediënten goed onder elkaar en serveer zeer fris.
Augurken fijn snijden.
Meng al ingrediënten goed onder elkaar en serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze saus werd met een groenten-visburger geserveerd, opgebakken aardappelen en een fris slaatje.