KookJij

Sausje voor bij gebakken vis

Een heerlijk sausje voor bij gebakken vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sausje voor bij gebakken vis te bereiden

Bieslook fijn snipperen, houd desnoods enkele sprietjes aan de kant voor afgarnering.
Augurken fijn snijden.
Meng al ingrediënten goed onder elkaar en serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze saus werd met een groenten-visburger geserveerd, opgebakken aardappelen en een fris slaatje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst