Recept
« Terug naar recepten
Sausje : voor bij vis of vlees
PT5M
Sausje : voor bij vis of vlees
Een heerlijk sausje : voor bij vis of vlees recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje : voor bij vis of vlees te bereiden
Ajuin, look, venkel en komkommer zeer fijn snijden.
In een ruime kom de mayonaise, de wijn, peper en curry poeder doen, goed mengen. Voeg de groenten toe en roer nogmaals alles goed.
Serveer fris bij een salade van vis of vlees.
In een ruime kom de mayonaise, de wijn, peper en curry poeder doen, goed mengen. Voeg de groenten toe en roer nogmaals alles goed.
Serveer fris bij een salade van vis of vlees.