Recept
« Terug naar recepten
Vis: kabeljauwhaasje in een romig sausje
PT15M
Vis: kabeljauwhaasje in een romig sausje
Een simpel gerechtje met verse kabeljauw.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vis: kabeljauwhaasje in een romig sausje te bereiden
- Kabeljauwhaasjes kruiden deze +/- 10 min steamen. Witte wijn samen met de room en mierikswortelpasta net tot aan het kookpunt brengen deze naar smaak bijkruiden. Als laatste de bieslook eronder mengen indien nodig een beetje bijbinden. Serveer deze heerlijke vis met saus op bord en werk af met de garnalen en tomaat concassé. Serveer er puree, pasta of opgebakken aardappelen bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jeannine Van Immerseel zegt:
Hilde Dumont zegt: