Recept
« Terug naar recepten
Sausje : romig en fris voor bij de vis
PT10M
Sausje : romig en fris voor bij de vis
Een heerlijk sausje : romig en fris voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje : romig en fris voor bij de vis te bereiden
Sjalotjes zeer fijn snijden even opstoven in het citroensap, voeg de wijn, room en kruiden toe. Laat dit even inkoken.
Serveer zeer warm bij vis.
Serveer zeer warm bij vis.