Recept
« Terug naar recepten
Gebakken zeewolf met een fris basilicumsausje
PT25M
Gebakken zeewolf met een fris basilicumsausje
Een heerlijk gebakken zeewolf met een fris basilicumsausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken zeewolf met een fris basilicumsausje te bereiden
Bak de zeewolf gewenteld in bloem gekruid gaar aan in boter.
Stoof de sjalotjes zeer fijn gesneden aan in boter, voeg wijn en citroen toe laat even inkoken, de mosterd fijn gehakte basilicum toevoegen. Laat even sudderen en desnoods bijkruiden. Serveer dit gerecht zeer warm met een fris slaatje.
Hier werd rijst van Uncle Ben's Equilinia bij geserveerd.
Stoof de sjalotjes zeer fijn gesneden aan in boter, voeg wijn en citroen toe laat even inkoken, de mosterd fijn gehakte basilicum toevoegen. Laat even sudderen en desnoods bijkruiden. Serveer dit gerecht zeer warm met een fris slaatje.
Hier werd rijst van Uncle Ben's Equilinia bij geserveerd.