Recept
« Terug naar recepten
Sausje heel apart en vlug klaar voor bij de vis
PT5M
Sausje heel apart en vlug klaar voor bij de vis
Een heerlijk sausje heel apart en vlug klaar voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje heel apart en vlug klaar voor bij de vis te bereiden
Slices zijn opgelegde augurken in schijven gesneden , snijd deze zeer fijn .
Voor de rest alles samen mengen en goed kruiden .
Serveer deze saus fris bij opgebakken vis of een heerlijk salaatje
Voor de rest alles samen mengen en goed kruiden .
Serveer deze saus fris bij opgebakken vis of een heerlijk salaatje
liske zegt: