Recept
« Terug naar recepten
Sausje met dille en mandarijn voor bij vis
PT5M
Sausje met dille en mandarijn voor bij vis
Een heerlijk sausje met dille en mandarijn voor bij vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje met dille en mandarijn voor bij vis te bereiden
Meng de mayonaise met de room en kruiden. Schil de mandarijn en verdeel in partjes, hou enkele aan de kant voor afgarnering, de overige partjes zeer fijn snijden. Meng deze door de mayonaise.
Serveer zeer fris bij vis.
Serveer zeer fris bij vis.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.