KookJij

Hoofdschotel kerst Juan-Les-Pins

Een heerlijk hoofdschotel kerst juan-les-pins recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hoofdschotel kerst Juan-Les-Pins te bereiden

Langouste staarten zeer goed aanbakken in olijfolie als laatste de coquille mee aanbakken zeer goed kruiden.
De escargots enkele seconden opwarmen in micro.
Witloof ,wortelstaafjes ,radijs en champignons beetgaar stoven evenzeer kruiden.
Stoof de mais ,erwten en de zeer fijn gesneden wortelen ajuin en champignons aan en kruid evenzeer met dille ,peper,viskruiden en lookpoeder ,dit is een deel voor de vulling van de champignons.
Warm de noedels op met room , boursin en de witte wijn voeg tevens de zalm toe.Laat dit even sudderen en voeg de hier boven vermelde overschot van groenten toe. Dresseer dit alles op bord naar keuze.
Garneer af met dille

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Hoofdschotel op Kerstavond in Juan-Les-Pins

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Izak van Langevelde

Izak van Langevelde zegt:

Die bewaren we nog even...
--
Grinnikend door het leven...