Recept
« Terug naar recepten
Hoofdschotel kerst Juan-Les-Pins
PT40M
Hoofdschotel kerst Juan-Les-Pins
Een heerlijk hoofdschotel kerst juan-les-pins recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hoofdschotel kerst Juan-Les-Pins te bereiden
Langouste staarten zeer goed aanbakken in olijfolie als laatste de coquille mee aanbakken zeer goed kruiden.
De escargots enkele seconden opwarmen in micro.
Witloof ,wortelstaafjes ,radijs en champignons beetgaar stoven evenzeer kruiden.
Stoof de mais ,erwten en de zeer fijn gesneden wortelen ajuin en champignons aan en kruid evenzeer met dille ,peper,viskruiden en lookpoeder ,dit is een deel voor de vulling van de champignons.
Warm de noedels op met room , boursin en de witte wijn voeg tevens de zalm toe.Laat dit even sudderen en voeg de hier boven vermelde overschot van groenten toe. Dresseer dit alles op bord naar keuze.
Garneer af met dille
De escargots enkele seconden opwarmen in micro.
Witloof ,wortelstaafjes ,radijs en champignons beetgaar stoven evenzeer kruiden.
Stoof de mais ,erwten en de zeer fijn gesneden wortelen ajuin en champignons aan en kruid evenzeer met dille ,peper,viskruiden en lookpoeder ,dit is een deel voor de vulling van de champignons.
Warm de noedels op met room , boursin en de witte wijn voeg tevens de zalm toe.Laat dit even sudderen en voeg de hier boven vermelde overschot van groenten toe. Dresseer dit alles op bord naar keuze.
Garneer af met dille
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Hoofdschotel op Kerstavond in Juan-Les-Pins
Izak van Langevelde zegt:
Die bewaren we nog even...
--
Grinnikend door het leven...