Recept
« Terug naar recepten
Zalm in een spinazie roomsausje
PT35M
Zalm in een spinazie roomsausje
Een heerlijk zalm in een spinazie roomsausje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zalm in een spinazie roomsausje te bereiden
Zalm kruiden en in olijfolie gaar bakken voeg de room en spinazie toe en laat goed sudderen.Desnoods bijkruiden.
Groenten beetgaar stoven kruiden en suiker toevoegen de aardappelen op het laatste even mee opbakken.Serveer dit alles op bord en garneer af.
Groenten beetgaar stoven kruiden en suiker toevoegen de aardappelen op het laatste even mee opbakken.Serveer dit alles op bord en garneer af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Ja , hier is het wel koken met de middelen die we hebben.Maar we trekken onze plan.