Recept
« Terug naar recepten
Zeevruchten brochettes
PT30M
Zeevruchten brochettes
Een heerlijk zeevruchten brochettes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zeevruchten brochettes te bereiden
Kook de rijst beetgaar met visbouillon.Maak de brochettes klaar : champignons,scampi,zalm,st-jakobsnoot,venkel,scampi,zalm,st-jakobsnoot en eindigen met kerstomaat.Marineren met dille,peper en mierikswortel pasta.Bak de brochettes op een hete grill aan elke zijde aan.
Stoof de groenten beetgaar ,voeg kruiden,kaas en witte wijn toe.Laat dit geheel even sudderen.Dresseer de rijst en groenten zowel de brochette op bord en werk af met een takje peterselie.
Stoof de groenten beetgaar ,voeg kruiden,kaas en witte wijn toe.Laat dit geheel even sudderen.Dresseer de rijst en groenten zowel de brochette op bord en werk af met een takje peterselie.