Recept
« Terug naar recepten
Eieromelet met vis en alle overschotjes van toen.
PT20M
Eieromelet met vis en alle overschotjes van toen.
Een heerlijk eieromelet met vis en alle overschotjes van toen. recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eieromelet met vis en alle overschotjes van toen. te bereiden
Klop de eieren los met peper,dille en een scheut witte wijn.Bak alle groenten aan in boter voeg de rijst en vis toe evenzeer de kaas en mierikswortel, roer goed om.Giet de los geklopte eieren er over en laat zachtjes sudderen als laatste de rucola erover en een beetje fijn gesnipperde dille.Serveer zeer warm met desnoods brood
ilicia zegt: