KookJij

Eieromelet met vis en alle overschotjes van toen.

Een heerlijk eieromelet met vis en alle overschotjes van toen. recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Eieromelet met vis en alle overschotjes van toen. te bereiden

Klop de eieren los met peper,dille en een scheut witte wijn.Bak alle groenten aan in boter voeg de rijst en vis toe evenzeer de kaas en mierikswortel, roer goed om.Giet de los geklopte eieren er over en laat zachtjes sudderen als laatste de rucola erover en een beetje fijn gesnipperde dille.Serveer zeer warm met desnoods brood

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

ilicia

ilicia zegt:
Jammie:p