Recept
« Terug naar recepten
Crazy eggs omelet in the autumn
PT20M
Crazy eggs omelet in the autumn
Een heerlijk crazy eggs omelet in the autumn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Crazy eggs omelet in the autumn te bereiden
Klop eieren , room en mosterd goed op en kruid naar smaak .
Champignons in schijven snijden .
Witloof grof snijden.
Ajuin halveren en in schijven snijden.
Tomaatjes halveren .
Stoof alle groenten in een beetje boter en voeg de pasta toe , als laatste de tomaatjes , de eimassa erop laat dit zachtjes stollen tot het omeletje gaar is .
Werk af met de peterselie.
Serveer met een dikke snee grof boerenbrood .
Champignons in schijven snijden .
Witloof grof snijden.
Ajuin halveren en in schijven snijden.
Tomaatjes halveren .
Stoof alle groenten in een beetje boter en voeg de pasta toe , als laatste de tomaatjes , de eimassa erop laat dit zachtjes stollen tot het omeletje gaar is .
Werk af met de peterselie.
Serveer met een dikke snee grof boerenbrood .