KookJij

Vakantie La Londe Les Maures presenteerd een pasta gerecht

Een heerlijk vakantie la londe les maures presenteerd een pasta gerecht recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie La Londe Les Maures presenteerd een pasta gerecht te bereiden

Pasta beetgaar koken.
Verwijder de pitjes van de granaatappel.
Ajuin in ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bak het varkenshaasje gekruid rosé aan en wikkel in alluminium folie.
Ajuin, look, champignons en pitjes van de granaatappel aanbakken in de jus van het vlees.
Kruid naar smaak verder af en voeg de wijn toe, laat even opkoken.
Serveer warm op bord en bestrooi met gehakte peterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dan maar beginnen te kokkerellen ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Klopt, Hilde. Dat zijn dezelfde. Hier zijn ze voornamelijk populair rond de feestdagen en volop verkrijgbaar.
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Graag gedaan Trudy ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Altijd proberen waard, cranberry's daar bedoel je toch veenbessen mee hé, je laat het me maar weten ben benieuwd naar jouw resultaat ;-)
Trudy van schalkwijk

Trudy van schalkwijk zegt:
Lijkt mij heel smakelijk. Ga ik eens proberen. Bedankt.
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Mooi recept, Hilde :-) Ik heb nog gedroogde cranberry's liggen, gebruik ik die ipv de granaatappel pitjes, kan prima, denk ik. ;-)