Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie La Londe Les Maures presenteerd een pasta gerecht
PT20M
Vakantie La Londe Les Maures presenteerd een pasta gerecht
Een heerlijk vakantie la londe les maures presenteerd een pasta gerecht recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie La Londe Les Maures presenteerd een pasta gerecht te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Verwijder de pitjes van de granaatappel.
Ajuin in ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bak het varkenshaasje gekruid rosé aan en wikkel in alluminium folie.
Ajuin, look, champignons en pitjes van de granaatappel aanbakken in de jus van het vlees.
Kruid naar smaak verder af en voeg de wijn toe, laat even opkoken.
Serveer warm op bord en bestrooi met gehakte peterselie.
Verwijder de pitjes van de granaatappel.
Ajuin in ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bak het varkenshaasje gekruid rosé aan en wikkel in alluminium folie.
Ajuin, look, champignons en pitjes van de granaatappel aanbakken in de jus van het vlees.
Kruid naar smaak verder af en voeg de wijn toe, laat even opkoken.
Serveer warm op bord en bestrooi met gehakte peterselie.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: