Recept
« Terug naar recepten
Boeren-omelet
PT20M
Boeren-omelet
Een heerlijk boeren-omelet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Boeren-omelet te bereiden
Kluts de eikes met room en kruiden evenzeer de mosterd .
Bak het spek aan in boter en voeg de groenten toe bak deze ook even aan voeg de eimassa toe en leg de kaas in waaiervorm erop .Deksel op de pan , laat dit op een zacht vuur gaar worden .
Werk af met preischeuten en serveer zeer warm .
Bak het spek aan in boter en voeg de groenten toe bak deze ook even aan voeg de eimassa toe en leg de kaas in waaiervorm erop .Deksel op de pan , laat dit op een zacht vuur gaar worden .
Werk af met preischeuten en serveer zeer warm .
camilla zegt: