Recept
« Terug naar recepten
Hindefilet met een zacht mosterd sausje
PT20M
Hindefilet met een zacht mosterd sausje
Een heerlijk hindefilet met een zacht mosterd sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hindefilet met een zacht mosterd sausje te bereiden
Kook de zoete aardappel beetgaar in schil giet af en verwijder de schil voorzichtig en snijd de aardappel in twee.
Groenten kruiden en even opstoven of op wokken aan jullie de keus.
De saus : sjalotjes even aanstoven, de room en honey mustard toevoegen, bij kruiden met peper laat dit even indikken indien nodig bij binden.
Boter laten smelten in een pan moet zeer warm zijn, het vlees aan beide kanten dicht schroeien, kruiden en op een zacht vuur rosé aan bakken.
In een voorverwarmde oven 180°C de op bord gepresenteerde aardappel met groenten afgewerkt een champignon en tomaatje gedurende enkele minuten opwarmen.
Haal de warme borden uit de oven presenteer de saus op het bord en trancheer het vlees over de saus werk af met peterselie en gemalen peper.
Groenten kruiden en even opstoven of op wokken aan jullie de keus.
De saus : sjalotjes even aanstoven, de room en honey mustard toevoegen, bij kruiden met peper laat dit even indikken indien nodig bij binden.
Boter laten smelten in een pan moet zeer warm zijn, het vlees aan beide kanten dicht schroeien, kruiden en op een zacht vuur rosé aan bakken.
In een voorverwarmde oven 180°C de op bord gepresenteerde aardappel met groenten afgewerkt een champignon en tomaatje gedurende enkele minuten opwarmen.
Haal de warme borden uit de oven presenteer de saus op het bord en trancheer het vlees over de saus werk af met peterselie en gemalen peper.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fabita zegt:
derbyke zegt: