Recept
« Terug naar recepten
Omelet met sneden gerookt spek en veel kaas
PT15M
Omelet met sneden gerookt spek en veel kaas
Een heerlijk omelet met sneden gerookt spek en veel kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet met sneden gerookt spek en veel kaas te bereiden
Bak het spek krokant aan in een ruime pan zonder vetstoffen.
Tomaatjes halveren.
Lenteuitjes fijn snijden.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Komkommer in fijne reepjes snijden.
Klop de eieren los met room en kruiden.
Voeg bij het spek een beetje boter en de groenten laat even goed opbakken en voeg het eimengsel toe.
Laat deze omelet half bakken en verdeel de kaas erover.
Laat de omelet onder de grill verder bakken tot deze volledig gaar is.
Serveer met brood naar keuze.
Tomaatjes halveren.
Lenteuitjes fijn snijden.
Paprika's in fijne ringen snijden.
Komkommer in fijne reepjes snijden.
Klop de eieren los met room en kruiden.
Voeg bij het spek een beetje boter en de groenten laat even goed opbakken en voeg het eimengsel toe.
Laat deze omelet half bakken en verdeel de kaas erover.
Laat de omelet onder de grill verder bakken tot deze volledig gaar is.
Serveer met brood naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.