Recept
« Terug naar recepten
Omelet met ontbijtspek en verse lentegroenten
PT20M
Omelet met ontbijtspek en verse lentegroenten
Een heerlijk omelet met ontbijtspek en verse lentegroenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet met ontbijtspek en verse lentegroenten te bereiden
Klop de eieren los met de room en kruiden.
Ajuin in fijne schijven snijden .
Tomaatjes halveren.
Champignons in dunne schijven snijden .
Bak het spek aan met de groenten, kruid en voeg de ei massa toe.
Bak even goed aan als de omelet los komt van de pan de kaas toevoegen . Zet deze onder de grill en laat rustig gaar worden.
Serveer met dik gesneden boerenbrood.
Ajuin in fijne schijven snijden .
Tomaatjes halveren.
Champignons in dunne schijven snijden .
Bak het spek aan met de groenten, kruid en voeg de ei massa toe.
Bak even goed aan als de omelet los komt van de pan de kaas toevoegen . Zet deze onder de grill en laat rustig gaar worden.
Serveer met dik gesneden boerenbrood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
truitje zegt:
derbyke zegt: