KookJij

Omelet met ontbijtspek en verse lentegroenten

Een heerlijk omelet met ontbijtspek en verse lentegroenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Omelet met ontbijtspek en verse lentegroenten te bereiden

Klop de eieren los met de room en kruiden.
Ajuin in fijne schijven snijden .
Tomaatjes halveren.
Champignons in dunne schijven snijden .
Bak het spek aan met de groenten, kruid en voeg de ei massa toe.
Bak even goed aan als de omelet los komt van de pan de kaas toevoegen . Zet deze onder de grill en laat rustig gaar worden.
Serveer met dik gesneden boerenbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Dames gewoon jullie fantasie gebruiken ... en wat in de ijskast ligt gewoon opgebruiken , laat het jullie smaken groetjes van ons 3 :);):p
truitje

truitje zegt:
Oei, dit lijkt me heerlijk,ik heb nog champignons in de koeling en de overige ingrediënten ook dus dit gaat voor vrijdag a.s. op het menu. Groetjes Gerda :p:p:p
Liske

Liske zegt:
Lijkt me heel lekker. Ik zou i.p.v. de rode ui, een paar stengels lente-ui doen, en misschien wat geblancheerde peulen om het geheel niet te zwaar te maken, en `echt lente-achtig! (erwten uit de diepvries kan ook)