Recept
« Terug naar recepten
Sausje voor bij gebakken vis
PT10M
Sausje voor bij gebakken vis
Tartaar saus is heerlijk bij gebakken vis, hier een super snel sausje met mierikswortelpasta.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje voor bij gebakken vis te bereiden
- Sjalotje zeer fijn snijden, look extra fijn snijden deze mengen met de andere ingredienten als laatste het eigeel eronder roeren. Indien nodig bij kruiden. Deze saus werd geserveerd met heerlijke verse frietjes en opgebakken kabeljauw.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers 18 oktober 2014