Recept
« Terug naar recepten
Torentje van gerookte zalm
PT20M
Torentje van gerookte zalm
Een heerlijk torentje van gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Torentje van gerookte zalm te bereiden
Oven voorverwarmen op 180gr.Alle groenten fijn snijden wokken, kruiden de pasta en gorgonzola toe voegen.Leg de vormpjes in een vuurvaste schotel,bekleed de bodem en zijkanten van de vormen met de gerookte zalm vul tot boven met de mengeling zoals hier boven beschreven.Zet dit geheel 20min in de oven.Verwijder de vormpjes voorzichtig.Dreseer overschot van de warme mengeling op bord de gerookte zalm vulling er boven op en garneer af met rucola.