Recept
« Terug naar recepten
Tortellini gevuld met kaas, groenten en lamsvlees
PT20M
Tortellini gevuld met kaas, groenten en lamsvlees
Een heerlijk tortellini gevuld met kaas, groenten en lamsvlees recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellini gevuld met kaas, groenten en lamsvlees te bereiden
Tortellini beetgaar koken in ruim kokend water met de soeplepel grof zeezout.
Groenten allemaal zeer fijn snijden.
Spekblokjes even krokant aanbakken.
Neem enkele lepels olie van de tomaatjes, laat goed warm worden in een wokpan, wok de groenten gekruid beetgaar aan.
Voeg de pasta en spekblokjes toe en houd warm.
Het lamsvlees in gelijke stukken verdelen kruiden en zeer kort opbakken.
Serveer het gerecht zeer warm en werk af met kaas.
Groenten allemaal zeer fijn snijden.
Spekblokjes even krokant aanbakken.
Neem enkele lepels olie van de tomaatjes, laat goed warm worden in een wokpan, wok de groenten gekruid beetgaar aan.
Voeg de pasta en spekblokjes toe en houd warm.
Het lamsvlees in gelijke stukken verdelen kruiden en zeer kort opbakken.
Serveer het gerecht zeer warm en werk af met kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.