Recept
« Terug naar recepten
BBQ A La Plancha met vis
PT10M
BBQ A La Plancha met vis
Een heerlijk bbq a la plancha met vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe BBQ A La Plancha met vis te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden en deze beetgaar koken en afgieten. Meng deze met een beetje olijfolie, viskruiden en fijn gesnipperde look.
Tomaatjes halveren, spruiten in vier snijden, ajuin halveren en in ringen snijden. Dit evenzeer kruiden.
De vis marineren in olijfolie samen met de kruiden en 1 uitgeperst teentje look.
Bak eerst de spruiten,tomaatjes met de ajuin even aan op de ingesmeerde plancha vervolgens de vis en aardappelen toevoegen.
Draai regelmatig alles om.
Tomaatjes halveren, spruiten in vier snijden, ajuin halveren en in ringen snijden. Dit evenzeer kruiden.
De vis marineren in olijfolie samen met de kruiden en 1 uitgeperst teentje look.
Bak eerst de spruiten,tomaatjes met de ajuin even aan op de ingesmeerde plancha vervolgens de vis en aardappelen toevoegen.
Draai regelmatig alles om.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.