Recept
« Terug naar recepten
Aardappel in schil heerlijk koud voor bij bbq
PT20M
Aardappel in schil heerlijk koud voor bij bbq
Een heerlijk aardappel in schil heerlijk koud voor bij bbq recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappel in schil heerlijk koud voor bij bbq te bereiden
Was de aardappelen halveer en kook ze in water beetgaar met zeezout en een scheut balsamico-azijn. Laat afkoelen.
Bieslook en dille fijn snijden.
Tijmblaadjes van stengel verwijderen.
Sjalotjes en ajuin fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Meng de aardappelen met zeezout, olijfolie, peper , dille, tijm en balsamico-azijn en de fijngesneden look, ajuin, sjalotjes en bieslook zachtjes onder elkaar. Serveer zeer fris.
Bieslook en dille fijn snijden.
Tijmblaadjes van stengel verwijderen.
Sjalotjes en ajuin fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Meng de aardappelen met zeezout, olijfolie, peper , dille, tijm en balsamico-azijn en de fijngesneden look, ajuin, sjalotjes en bieslook zachtjes onder elkaar. Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
@ liesbeth ja maar van alles een beetje even proeven en naar smaak bijkruiden . Groetjes van ons 3 :);):p
liesbeth zegt:
beccie zegt:
beccie zegt: