Recept
« Terug naar recepten
Tortellini met spruiten, citroencrème en Parmezaan
PT40M
Tortellini met spruiten, citroencrème en Parmezaan
Een heerlijk tortellini met spruiten, citroencrème en parmezaan recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellini met spruiten, citroencrème en Parmezaan te bereiden
- Stoom de spruiten gaar. Laat afkoelen en verwijder de buitenste blaadjes van de helft van de spruiten.
- Giet de room, de Parmezaanse kaas, de paprika, de zeste en het sap van de citroen in een kookpot. Breng op smaak met peper en verwarm. Meng tot de kaas is gesmolten.
- Kook de tortellini volgens de aanduidingen op de verpakking. Giet af en meng door de saus, samen met de volledige spruiten. Werk af met de geschoonde spruitjes en dien onmiddellijk op.