KookJij

Tuna Patata

Een heerlijk tuna patata recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Als basis een recept uit Allerhande van AH gebruikt en dit verder bewerkt.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tuna Patata te bereiden

De tonijn uit blik afgieten en vermengen met de aardappelpuree. De doperwten 5 minuten koken in een beetje water. De uit elkaar getrokken bladspinazie en de doperwten vermengen met het aardappel-tonijn mengsel. De zongedroogde tomaat in dunne reepjes snijden en eveneens erdoor mengen. Zout en peper naar smaak toevoegen.
Van het mengsel 8 platte schijven vormen en iedere schijf omwikkelen met een plakje ontbijtspek.
In een pan (anti-aanbakpan is beslist nodig)de schijven bakken. Bij het serveren van de tuna patata er in blokjes gesneden paprika overheen strooien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst