Het is een heerlijk fris nagerecht je en vooral gezond!
Gemakkelijk te maken en staat kleurig op de tafel.
Natuurlijk heerlijk met een ijsbolletje.
Mag met de kerst :)
Recept
« Terug naar recepten
Tuttu-frutti
PT25M
Tuttu-frutti
Een heerlijk tuttu-frutti recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
180 kCal energie
3 Gram eiwit
4 Gram vet
32 Gram koolhydraten
3 Gram eiwit
4 Gram vet
32 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kook-tips Kok Jeroen Vesters
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tuttu-frutti te bereiden
Pers de citroen uit en meng het op sap in een grote schaal met de suiker.
Was de druiven en halveer ze.
Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes.
Was de appel en snijd hem in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de stukken appel in kleine plakjes. Schil de kiwi's en de banaan en snijd deze in kleine plakjes. Meng de gesneden vruchten in de schaal meteen met het citroensap. Voeg de abrikozen toe.
Hak de walnoten grof.Schep de vruchtensalade op de borden en bestrooi het geheel met noten.
Was de druiven en halveer ze.
Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes.
Was de appel en snijd hem in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de stukken appel in kleine plakjes. Schil de kiwi's en de banaan en snijd deze in kleine plakjes. Meng de gesneden vruchten in de schaal meteen met het citroensap. Voeg de abrikozen toe.
Hak de walnoten grof.Schep de vruchtensalade op de borden en bestrooi het geheel met noten.
mia7 zegt: