Recept
« Terug naar recepten
Vanille-ijstopping praline
PT10M
Vanille-ijstopping praline
Een heerlijk vanille-ijstopping praline recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
Bevat per éénpersoons portie:
15 kCal energie
1 Gram eiwit
4 Gram vet
17 Gram koolhydraten
1 Gram eiwit
4 Gram vet
17 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Allerhande 06 2012
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vanille-ijstopping praline te bereiden
Laat in een kleine pan met dikke bodem de suiker en water op laag vuur langzaam smelten, verhoog de temperatuur en laat het mengsel bruin worden.
Voeg de hazelnoten toe en schenk de karamel uit op een stuk bakpapier.
Laat 30 minuten afkoelen.
Breek de praline in stukken en maal 10 seconden in de keukenmachine.
Voeg de hazelnoten toe en schenk de karamel uit op een stuk bakpapier.
Laat 30 minuten afkoelen.
Breek de praline in stukken en maal 10 seconden in de keukenmachine.