Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie spaghetti met scampi's
PT30M
Vakantie spaghetti met scampi's
Een heerlijk vakantie spaghetti met scampi's recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie spaghetti met scampi's te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Scampi's pellen.
Ajuin in blokjes snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Scampi's even aanbakken in olijfolie voeg ajuin toe de tomaat in blokjes gesneden en de coulis.
Kruid met de spaghettikruiden en viskruiden.
Laat even stoven.
Verdeel de spaghetti in borden de saus met scampi's in het midden verdelen.
Serveer zeer warm en bestrooi met basilicum.
Scampi's pellen.
Ajuin in blokjes snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Scampi's even aanbakken in olijfolie voeg ajuin toe de tomaat in blokjes gesneden en de coulis.
Kruid met de spaghettikruiden en viskruiden.
Laat even stoven.
Verdeel de spaghetti in borden de saus met scampi's in het midden verdelen.
Serveer zeer warm en bestrooi met basilicum.
Hilde Dumont zegt: