Recept
« Terug naar recepten
Valentijn: dessert
PT15M
Valentijn: dessert
Een heerlijk valentijn: dessert recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
20
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Valentijn: dessert te bereiden
Pudding maken zoals op verpakking staat vermeld, voeg wel de rozijnen en rum toe terwijl men de melk opzet. Doe de klaargemaakte pudding in vormpjes en laat afkoelen. Stort deze uit op een bordje en garneer af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: